Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande tillverkare av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer.

Företaget expanderar och vi söker nu:

ADMINISTRATÖR PRODUKTION/ORDER/INKÖP

Vi erbjuder en plats i en liten och mångkulturell organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch. Vi är ett stabilt företag med personal som gillar sitt jobb och teamet, vilket bidrar till god laganda. Vi erbjuder utbildning inom respektive område. Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.
Tillverkningen sker i egna lokaler i Täby, nordost om Stockholm.

Tjänsten

Rollen innebär att du är aktiv och drivande i den dagliga verksamheten avseende produktionssamordning och inköp samt administration.

De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat att samordna leveransplaner från våra kunder och planera interna beställningar till produktionen. Det dagliga arbetet innefattar även inköp av material och komponenter samt orderhantering.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom inköp, administration, produktionsplanering och orderflöden, gärna från producerande verksamhet.

Du är strukturerad och har stor samarbetsförmåga samt tycker om att ta egna initiativ. Du har erfarenhet i att arbeta i officepaketet samt meriterande om du tidigare har använt eller arbetat i någon typ av affärssystem. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 31 augusti.

KVALITETS -OCH PRODUKTIONSANSVARIG

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsplanering och kvalitetssamordning inom tillverkande industri, gärna inom fordonsindustrin. Du behöver ha kunskap om och ha arbetat med standarderna IATF16949, ISO9001 samt ISO14001.

  • Du är drivande och kommunikativ med en prestigelös och hjälpsam attityd.
  • Som person så är du ordningsam, strukturerad och drivande.
  • Du är självständig och pedagogisk och ser till att teamet samarbetar på bästa sätt och att produktionen och kvalitetsarbetet flyter på smidigt för bästa möjliga resultat.

 

Krav

Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska på ett professionellts sätt, i både tal och skrift och att du har körkort för bil.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en plats i en liten och mångkulturell organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch.

Företaget är stabilt med personal som gillar sitt jobb och teamet, vilket bidrar till god laganda. Vi erbjuder utbildning inom respektive område.

Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.

Tillverkningen sker i egna lokaler i Täby, nordost om Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 31 augusti.