Lediga tjänster på Karnag AB

Karnag AB är ett familjeägt företag i Täby som har funnits sedan 1942. Vi levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer. Vi har specialkompetens inom tillverkning av högtemperaturisolering till bl a fordonsindustrin och är även ledande inom luftfjädringssystem för fordon- och maskintillverkare, samt bälgcylindrar till industriella applikationer. Vår kompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering, korrosionsskydd, tätning, samt fogningssystem inom mark och bygg, ger oss en unik position på marknaden.

Vad vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss

Vi erbjuder dig en plats i en liten organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch. Vi är ett stabilt företag med personal som gillar sitt jobb och teamet vilket bidragit till låg personalomsättning och god laganda. Vi erbjuder utbildning inom våra produktområden och vi ser gärna att du får förtroendet att självständigt driva och utveckla dina affärer när du är varm i kläderna. Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team. Vi finns i ljusa lokaler i Täby, norr om Stockholm.

Textilingenjör

Du kommer att tillhöra produktionsenheten med bl a flera sömmerskor. Du har tidigare erfarenhet av design och mönsterkonstruktion. Du behöver även ha erfarenhet av sömnad. Sömnaden sker i fibermaterial. Vid intervjutillfället görs även ett arbetsprov.

Du har kompetens inom konstruktion, tillskärning och mallning avseende industritillverkning och sömnad. Vi söker dig som har erfarenhet av industrisömnad, exempelvis avseende tillverkning av bilklädsel, kapell, dynor och läder. Du kommer att arbeta i en grupp inom tillverkningen av högtemperaturisolering. Du kan uppvisa dokumenterade resultat från tidigare aktiviteter.

Vi förutsätter att du har språkkunskaper i svenska. 

Kontaktperson är Annika Wrenkler som du når på 08-544 403 60. Skicka in din ansökan senast 14 december. Ansökan skickar du direkt till annika.wrenkler@karnag.se